Τετάρτη 29 Μαΐου 2013


Το Creativity For.Th κορυφώνει τις δράσεις του! 
Η δημιουργική κοινότητα σχεδιάζει τα δικά της εργαλεία!

Την Κυριακή 2 Ιουνίου διοργανώνουμε το πρώτο BeCreative Hackathon, ένας μαραθώνιος προγραμματισμού με στόχο την υλοποίηση των περισσότερων δυνατών λειτουργιών για την πλατφόρμα μας http://www.becreative.gr/

Τι είναι το BeCreative; 
Πρόκειται για μία σειρά ψηφιακών εργαλείων με στόχο να βοηθήσουν τους επαγγελματίες του δημιουργικού χώρου να (1) δικτυωθούν αποτελεσματικά (2) να επιτύχουν εξωστρέφεια μέσω των νέων τεχνολογιών (3) να αναπτύξουν ευκολότερα συν
έργειες με άλλους επαγγελματίες (4) να πειραματιστούν δουλεύοντας συνεργατικά over the Internet.
Στα πλαίσια του hackathon θα προσπαθήσουμε να εξελίξουμε όσο περισσότερο μπορούμε την πλατφόρμα και θα θέλαμε τη συμμετοχή σας με σχόλια, προτάσεις, βελτιώσεις, ιδέες. 

ΠΟΥ;
Στο ξενοδοχείο Colors (http://colors.com.gr/en/) είναι ένας εξαιρετικά φιλόξενος χώρος στην Βαλαωρίτου 21, που θα μας προσφέρει άψογο περιβάλλον, καφέ, φαγητό, ρεύμα, wifi, κλπ. Οι δημιουργοί, μπορείτε να προσέρχεστε να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις της πλατφόρμας από τους developers και να συζητήσετε μαζί τους. 

ΠΟΤΕ;
Η συνάντηση θα γίνει στις 2/6 - Κυριακή. Σας περιμένουμε στο lobby του ξενοδοχείου από τις 18.00 έως τις 20.00 για να σας παρουσιάσουμε τις μέχρι τότε εξελίξεις και να ακούσουμε τη γνώμη, τα σχόλια και τις προτάσεις σας. 

ΓΙΑΤΙ; // ΣΤΟΧΟΙ TOY HACKATHON:
Να φτιάξουμε όσο περισσότερη λειτουργικότητα μπορούμε μέσα σε μία ημέρα (περίπου 11.00 - 21.00)
Να αποδείξουμε ότι η συνεργατική σχεδίαση μπορεί να καταφέρει πολλά, σε μικρό χρονικό διάστημα.

Σας περιμένουμε!

Θα ήταν χαρά μας να σε έχουμε aboard!