Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

DEMO # 02 / Θεωρία / Πρόσκληση για ΣυμμετοχήDEMO ΘΕΩΡΙΑ

To ΔΥΝΑΜΟ project-space σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο πρώτο DEMO ΘΕΩΡΙΑΣ που διοργανώνεται στα πλαίσια του DEMO # 02

To DEMO ΘΕΩΡΙΑΣ θα διαρκέσει από 10-16 Ιανουαρίου 2011

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 3η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 (σφραγίδα ταχυδρομείου)

Το DEMO ΘΕΩΡΙΑΣ θα πάρει τη μορφή μίας εντατικής στρογγυλής τράπεζας μεταξύ των συμμετεχόντων ή οποία θα διαρκέσει 6 μέρες (Δε-Πα: 18:00-21:00, Σα: 11:00-18:00). Ο κάθε συμμετέχων θα κληθεί να παρουσιάσει στους υπόλοιπους το θέμα του σε μία 15λεπτη διάλεξη. Κάθε διάλεξη θα ακολουθείται από συζήτηση (ερωτήσεις, παρατηρήσεις, προτάσεις, κλπ). Στο τέλος της εβδομάδας οι παρουσιάσεις θα πάρουν την τελική τους μορφή και θα αποτελέσουν τον κορμό της πρώτης έκδοσης των DEMO PAPERS.

Η συμμετοχή στο DEMO ΘΕΩΡΙΑΣ είναι ανοικτή σε ιστορικούς και θεωρητικούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές και κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων όπως επίσης και σε υποψήφιους διδάκτορες από τους χώρους της Αρχιτεκτονικής, των Εικαστικών Τεχνών, των Εφαρμοσμένων Τεχνών, των Παραστατικών Τεχνών και των Πολιτισμικών Σπουδών.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν ένα σύντομο κείμενο / abstract (300 λέξεις max.) όπως επίσης και ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα. Το κείμενο/abstract θα περιγράφει το θέμα με το οποίο θέλουν να συμμετάσχουν στο DEMO και θα συνοδεύεται από ενδεικτική βιβλιογραφία.

Θα προτιμηθούν εμπεριστατωμένες προτάσεις που εγείρουν πρωτότυπα ερευνητικά ερωτήματα τα οποία είναι βιβλιογραφικά τεκμηριωμένα και παρουσιάζουν ένα εύρος κατευθύνσεων και μεθοδολογιών που αντλούν από τη σύγχρονη θεωρία.

Για την επιλογή των συμμετοχών θα συσταθεί ειδική επιτροπή.

Περιμένουμε τις αιτήσεις σας.


Κατεβάστε την αίτησή σας από τη διεύθυνση:


http://www.mediafire.com/?pw5ccn619208ul2