Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΔΥΝΑΜΟ KIoSK


Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου το ΔΥΝΑΜΟ project-space εγκαινίασε το ΔΥΝΑΜΟ KIOSK.

Σκοπός του KIOSK είναι η ανάδειξη, η επικοινωνία και η διάθεση του έργου νέων Ελλήνων δημιουργών από το χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών όπως οι Γραφικές Τέχνες, η Τυπογραφία, η Εικονογράφηση, το Ένδυμα και το Aξεσουάρ, ο Βιομηχανικός Σχεδιασμός και το Έπιπλο. Επίσης, στο KIOSK θα διατίθενται, Πειραματικές Εκδόσεις, Zines και Art-Books από την Ελλάδα και το εξωτερικό, Μουσικά CD, και DVD με Video-Art, Ταινίες Μικρού Μήκους, Animation και Video-Dance.

Παράλληλα το ΔΥΝΑΜΟ project-space εγκαινίασε μία σειρά από δικές του παραγωγές σε συνεργασία με νέους δημιουργούς. Η πρώτη σειρά από Εικαστικές Αφίσες περιορισμένων αντιτύπων τιτλοφορείται Μυστικοί Κήποι και περιλαμβάνει έργα των Ζωή Γιαμπουλντάκη, Ιωάννα Γουζέλη, Δημήτρη Εφέογλου, Ευτυχία Καραϊσκάκη, Ιάσονα Πανταζή, Φώτη Σαγώνα, Μαρία Χατζοπούλου.

Στοχεύοντας στη δημιουργία μία πλατφόρμας για τις εφαρμοσμένες τέχνες, το ΔΥΝΑΜΟ KIOSK είναι ανοικτό σε νέες συνεργασίες με γραφίστες, εικονογράφους, εκδότες, σχεδιαστές ρούχου, industrial designers, μουσικούς, κινηματογραφιστές, video artists και animators, ομάδες χορού και θεάτρου.

To ΔΥΝΑΜΟ KIOSK διατίθεται σε νέους δημιουργούς ως εκθετήριο-πωλητήριο για διάστημα ενός μήνα ύστερα από συνεννόηση.

Ώρες Λειτουργίας του KIOSK:
Πέμπτη 18:00-21:00 / Παρασκευή και Σάββατο 11:00-15:00 & 18:00-23:00



-544- DYNAMO project space from babis on Vimeo.











οι παρακάτω φωτογραφίες είναι  του Μπάμπη Αλεξιάδη